Pappa fyller år..

Det här kortet satt jag och lekte fram. Hade egentligen inte någon speciell som skulle få den men kom på sen att pappa fyller ju år... så han fick den.Fick användning av min Martha Steward-stans med fjärilskant.
Magnoliastämpeln är målad av min svägerska.

Majas 5 års dag

Det här kortet gjorde jag redan i höstas och redan då sa Maja att, snälla kan inte jag få det när jag fyller år. Och varför inte....Det är en typ av pop-up kort där jag skurit ut lite med slicen, Älskar den maskinen....:)Så här ser framsidan ut.

Morbror 60 år

Morbror affen fyllde 60 år härom dagen på Kanarieöarna. Inte helt fel ställe att fira på!! Fick uppdraget av mamma (som också var med på resan) att göra ett kort. Fick en idé om att använda gamla kort. Så jag skannade in några kort och jobbade med dom.Frasade kanterna så att det skulle se gammalt ut. Min snirkelstämpel fick vara med också.Ett konfimandfoto kom med också.

Barnkalaskort

Efter några hektiska månader skall jag försöka uppdatera min blogg lite grann. Börjar med lite barnkalaskort.Här fick jag användning av min lilla slice, mycket rolig maskin :)
Fick även användning av min nya Martha Steward stans med fjärilskanten.Även här har slicen kommit till bra användning.

RSS 2.0